Αφροδίτη στον Κριό

by Love | Posted on Sunday, July 8th, 2012

Κριός ζώδιο krios

Η γενέθλια θέση της Αφροδίτης στον Κριό σχετίζεται με την έννοια του κεραυνοβόλου έρωτα. Από τη θέση αυτή η Αφροδίτη ενθουσιάζεται πολύ, παθιάζεται πολύ, ερωτεύεται πολύ, και όλα αυτά σε ακόμα πιο υπερβολικό βαθμό. Υποδηλώνει μία γοητευτική φυσιογνωμία και μία ακαταμάχητη προσωπικότητα, καθώς χαρακτηρίζεται ως ευφυής, ανήσυχη, πολυτάλαντη, πείσμων και δημοφιλής. Ιδιαίτερα κοινωνική, κατακτάει τα πάντα στο πέρας της, τα οποία, όμως, και διατηρεί για όσο χρονικό διάστημα η ίδια επιζητάει. Δημιουργεί μεγάλο κύκλο γύρω της επιβάλλοντας τους δικούς της ρυθμούς.

Το δύσκολο σε αυτή τη θέση για την Αφροδίτη είναι η ανυπομονησία της και τα αισθήματα ζήλιας και κτητικότητας που μπορούν να δημιουργηθούν μέσα στη σχέση. Παράλληλα, ως υπέρμετρα παρορμητική και ενθουσιώδης, βιαστική και ασταθής, δεν προσφέρει την ασφάλεια εκείνη που είναι η θεμέλιος λίθος μίας σταθερής και μόνιμης σχέσης. Κουράζεται εύκολα και συχνά χάνει την αρχικά έντονα εκδηλωμένη ικανοποίησή της, αναζητώντας σε νέες εμπειρίες την κάλυψη των συναισθηματικών της αναγκών. Η συνεχής, επιπλέον, επιδίωξη της απόλυτα συναισθηματικής και πνευματικής συνένωσης και η άλλοτε επιτυχημένη ή μη εύρεσης αυτής, οδηγεί συχνά σε μία εύκολη, κατά τα άλλα, επιλογή γρήγορων δεσμών με τα πιο ακατάλληλα πρόσωπα. Αν και αγαπάει τις μακροχρόνιες σχέσεις, ωστόσο δεν καταφέρνει να τις υποστηρίξει, καθώς πιστεύει ότι ο επόμενος δεσμός θα είναι και ο πιο ολοκληρωμένος.

Τέλος, η Αφροδίτη από αυτήν τη θέση εφοδιάζει το άτομο με εξέχουσες δυνατότητες στην απόκτηση υλικών αγαθών, τα οποία, όμως, σπαταλάει χωρίς καμία δεύτερη σκέψη, αφού η στιγμιαία ικανοποίηση κρίνεται μεγαλύτερης αξίας από την μακροπρόθεσμη συνετή διαχείριση.

Tags

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Astro Love
  • Welcome to AstroLove

    Ενα site για την Αστρολογία, για ερωτευμένους και μη…